Buna ziua,


Stimate client AISIEL Imobiliare, in urma colectarii informatiilor referitoare la ofertele de inchiriere pe care le-ati solicitat, va trimit acest mesaj in calitate de agent imobiliar responsabil cu selectarea, prezentarea si suportul pentru inchirierea in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii a spatiului dorit.


Prin accesarea link-urilor de mai jos, veti fi directionat catre ofertele de inchiriere potrivite cererii dvs.

Costina Pita

0758058001

 

Dupa vizionarea ofertelor de mai sus, va rog sa apasati butonul RASPUNDE pentru a adauga comentariile dvs., alaturi de orice alte noi informatii si modificari pe care le considerati necesare si importante pentru a va ajuta sa gasiti exact ceea ce va doriti.

 

Pentru ca ne dorim sa colaboram in continuare si sa va fim alaturi de fiecare data cand aveti nevoie, va invitam sa ne urmariti in continuare pe canalele de socializare pentru a afla mai multe despre avantajele si oportunitatile, pe termen scurt si lung, oferite de colaboarea cu Agentia Aisiel Imobiliare.


Va multumesc pentru incredere si suport,

Urmariti Blog de Bucuresti pentru informatii despre imobiliare, finante, legislatie, cultura, evenimente, arhitectura&desig.

 

Termeni si conditii

Parerea dvs. conteaza. De aceea, orice nemultumire sau reclamatie despre agenti sau serviciile noastre le puteti semnala aici